Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Modalitati de PLATA ANUNT U.E Anunturi Online Obiecte Promotionale Politica Confidentialitate Contact
CLICK PE ZIARUL DORIT
Citatii Ziare ALBA IULIA
Citatii Ziare ARAD
Citatii Ziare ARGES
Citatii Ziare BACAU
Citatii Ziare BIHOR
Citatii Ziare BISTRITA-NASAUD
Citatii Ziare BOTOSANI
Citatii Ziare BRAILA
Citatii Ziare BRASOV
Citatii Ziare BUZAU
Citatii Ziare CALARASI
Citatii Ziare CARAS-SEVERIN
Citatii Ziare CLUJ
Citatii Ziare CONSTANTA
Citatii Ziare COVASNA
Citatii Ziare DAMBOVITA
Citatii Ziare DOLJ
Citatii Ziare GALATI
Citatii Ziare GIURGIU
Citatii Ziare GORJ
Citatii Ziare HARGHITA
Citatii Ziare HUNEDOARA
Citatii Ziare IALOMITA
Citatii Ziare IASI
Citatii Ziare MARAMURES
Citatii Ziare MEHEDINTI
Citatii Ziare MURES
Citatii Ziare NEAMT
Citatii Ziare OLT
Citatii Ziare PRAHOVA
Citatii Ziare SALAJ
Citatii Ziare SATU MARE
Citatii Ziare SIBIU
Citatii Ziare SUCEAVA
Citatii Ziare TELEORMAN
Citatii Ziare TIMIS
Citatii Ziare TULCEA
Citatii Ziare VALCEA
Citatii Ziare VASLUI
Citatii Ziare VRANCEA
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Anunturi Anunt de Mediu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Publica acum   un anunt pe 33 situri!

NAVARO BY GREEN CITY SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
NAVARO BY GREEN CITY SRL cu domiciliul in comuna 1 Decembrie, complex rezidential Green City,tarlaua 160-161,cladirea C1,judetul Ilfov in calitate de titulari al planului P.U.Z. -schimbare functiune si reglementari din zona industriala(A) in zona de locuinte(L) in scopul construirii de locuinte si functiuni complementare in Tarlaua 61 Parcela 2408,2409, lotul 2, N.C. 60216, Comuna 1 Decembrie, Jud Ilfov, anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare luata in cadrul sedintei Comitetului Special constituit din data de 19.05.2021, urmand ca prima versiune a planului sa fie supusa procedurii de adoptare de catre autoritatile componente fara aviz de mediu. Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M. Ilfov (tel 021/4301523) in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Anun Public Privind Dezbaterea Public Boncea

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEZBATEREA PUBLICĂ

Boncea Gheorghe și Boncea Elena anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul „Scoatere definitivă din fondul forestier a suprafeței de 297 mp, situată în extravilanul comunei Arefu, judeţul Argeș, în raza O.S. Vidraru, U.P. III Capra, u.a. 100A%” (pentru construire structură de cazare turistică – bungalouri, parcare, respectiv spațiu de alimentație publică), în comuna Arefu, județul Argeș.
Tipul deciziei posibile luate de către APM Argeș poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.
Raportul privind impactul asupra mediului, studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul APM Argeș, mun. Pitești, str. Egalității, nr. 50A, județul Argeș, în zilele de luni-vineri, orele 9–13.
Documentele menționate anterior sunt disponibile și la următoarea adresă de internet : www.apmag.anpm.ro
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, se va desfășura electronic (având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a HG 636/09.06.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 iunie 2021 precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în raport cu procedurile de reglementare din punct de vedere al protecției mediului), în data de 16.07.2021 începând cu orele 12.
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul APM Argeș, mun. Pitești, str. Egalității, nr. 50A, județul Argeș până la data de 15.07.2021.

Roger Auto Serv Informeaza Interesati Depus

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
ROGER AUTO SERV SRL, CUI 33536871 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitare emitere autorizatie de mediu pentru activitatea de dezasamblarea masinilor si a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor CAEN 3831 desfasurata in Silistea Snagovului com Gruiu str Drumul Coadelor 60 jud Ilfov. Informatii se pot solicita la sediul APM Ilfov intre orele 9-12.

Anunt public

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
ROGER AUTO SERV SRL, CUI 33536871 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitare emitere autorizatie de mediu pentru activitatea de dezasamblarea masinilor si a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor CAEN 3831 desfasurata in Silistea Snagovului com Gruiu str Drumul Coadelor 60 jud Ilfov. Informatii se pot solicita la sediul APM Ilfov intre orele 9-12.

ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr.195/2005 privind protectia mediului cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr.54/2001 privind accesul la informatie, Societatea: SC POP OIL SRL; sediu social-jud.Galati, loc.Galati, Constructorilor nr.17, bl.C8, ap.15, tel./fax.:0744143690; Activitatea: comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate cod CAEN 4730; Transporturi rutiere de marfuri-CAEN 4941; Amplasare-intravilan com.Luncavita, str.Drumul Teilor nr48, jud,Tulcea. Obiectiv-; Scopul activitatii:-comert cu amanuntul de produse petroliere COD CAEN 4730; transporturi rutiere de marfuri cod CAEN 4941. Prezentarea activitatii: in comuna Luncavita, societatea desfasoara activitatea de comercializare a produselor petroliere si transport rutier de marfuri. Informatii cu privire la masurile de protective a factorilor de mediu si despre eventualul impact asupra factorilor de mediu: din activitatea de vanzare a carburantilor cu amanuntul si en gros nu rezulta ape uzate, cele doua rezervoare fiind dotate cu sistem de recuperare, conform certificatelor de inspectie tehnica.Anual prin statia de distributie se comercializeaza aproximativ: 150 tone benzina; 250 tone motorina; 1152 litri gpl. Activitatea de transport rutier de marfuri se desfasoara in conformitate cu respectarea normelor de mediu in vigoare. Activitatea desfasurata nu are impact asupra factorilor de mediu, apa, aer, pamant, ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Tulcea, str.14 Noiembrie nr.5, telefon:0240.510.622, fax:0240/510.621 de luni pana vineri intre orele 10.00-14.00.

Petrom Titular Proiectului Anun Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Jun 2021
S.C. OMV PETROM S.A., titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Relocare colector gaze XOB Colibași, aria sondei 807 Țicleni”, propus a fi amplasat în localitatea Țicleni, extravilan, judeţul Gorj,
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj, din . mun. Tg.Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni pînă vineri, între orele 9 - 14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

​Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jun 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu (titularul proiectului). SC Sitka Developer SRL, Barta Peter Bela, Barta Andreea Ioana, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:-Construire aparare mal si debarcader, propus a fi amplasat in:Jud.Ilfov, com.Ciolpani, sat.Izvorani, T60,P519/26. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM.Ilfov, din:Bucuresti, sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, si la sediul titularului din:Ciolpani, str.Manastirii nr.108, jud.Ilfov Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.Ilfov.

Anunt nr.2. SC JUMBO EC.R SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jun 2021
Anunt nr.2. SC JUMBO EC.R SRL, avand sediul social in:Mun.Bucuresti, Sect.3, Bdul.Theodor Pallady nr.51, CUI.18921652, inregistrata la:Registrul Comertului sub nr.J40/7122/2013, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a:Avizului Final pentru documentatia PUZ-Construire parc logistic-Hale depozitare, puturi forate, bazine vidanjabile, utilitati, imprejmuire, in jud.Ilfov, com.Glina, sat.Catelu, T10,P20,21,21/2,22,23, Numar cadastral.55997. Documentatia depusa pentru consultare la Consiliul Judetean Ilfov, la data de:15.06.2021. Observatii/comentarii se primesc la Directia de Urbanism din cadrul:Consiliului Judetean Ilfov, Bucuresti, sect.6, str.Ernest Juvara, nr.3-5 (tel.0212125693) in termen de:12.zile de la publicarea prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC. MC AUTO SERVICE SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jun 2021
MC AUTO SERVICE SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea desfasurata in Bucuresti, sector 4, str. Cap. Grigore Marin nr. 15. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, tel: 0214306677, intre orele 9:00- 12:00. Eventuale observatii, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt public la procedura autorizare. S.C. CAUSSADE SEMENCES EST EUROPA S.R.L.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 14 Jun 2021
S.C. CAUSSADE SEMENCES EST EUROPA S.R.L. titular al Planului Urbanistic Zonal amplasat in Com.Nanov, jud.Teleorman, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea "P.U.Z. LUCRARI DE DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE ȘI CONSTRUIRE COMPLEX COMERCIAL ALCATUIT DIN HYPERMAKET, MAGAZINE DE RETAIL ȘI CONSTRUCTII ANEXE (container bufet imbiss si cort,post trafo,container de reciclare ambalaje,bazin de retentie, bazin de rezerva incendiu,copertine carucioare) cu regim de inaltime parter inalt sau parter si etaj 1, amenajarea de parcari supraterane, realizare cale de rulare incinta si trotuare, accese rutiere si pietonale, racorduri la drumurile publice, amenajarea incintei cu spatii verzi, mobilier urban, iluminat, amplasare mijloace publicitare, statii incarcare vehicule electrice, imprejmuire teren, realizare bransamente, organizare santier in incinta".Observatiile publicului se primesc in scris la sediul A.P.M.Teleorman, din mun.Alexandria, str.Dunarii, nr.1, de luni-joi intre orele 8-16.30 si vineri intre orele 8-14, in termen de 15 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt Public procedura de autorizare - Iasi

Valabil in:
Anunt de Mediu Iasi
     Publicat in: 14 Jun 2021
Prin prezenta, S.C. VIVO STREET FOOD S.R.L., cu sediul social in municipiul Iasi str. Aurel Vlaicu, nr. 47, camera 1, tel. 0723587666, inregistrata la O.N.R.C. cu C.U.I. 32744904, nr. inreg. Reg. Com: J22/183/05.02.2014, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: cod CAEN 5610 - Restaurante, desfasurate in Municipiul Iasi, strada Moldovei, nr. 20, sector cadastral nr.34, jud. Iasi. Eventualele observatii ale publicului referitoare la activitatea si amplasamentul obiectivului, propuneri sau contestatii, se vor transmite la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI Iasi, Calea Chisinaului, nr. 43, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind: decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt public privind: decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", anunta:publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre:APM.Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", propus a fi amplasat in:extravilanul orasului Videle, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun.Alexandria, str. Dunarii, nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele:8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM.Teleorman.

Anunt public. S.C. LUSA CENTER S.R.L.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt public. S.C. LUSA CENTER S.R.L. titular al "PUZ- zona rezidentiala cu functiuni complementare, dotari si servicii", propus a fi amplasat in extravilan comuna Sacalaz, CF. nr. 408985, CF. nr. 408779,
CF. nr. 410132, jud.Timis, aduc la cunostinta publicului ca decizia etapei de incadrare din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Propunerile de reconsiderare a deciziei se vor transmite in scris, in termen de 10 zile calendaristice, la sediul A.P.M. Timis,
B-dul.Liviu Rebreanu nr. 18-18A, Timisoara.

Anunt public. OMV PETROM S.A.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
OMV PETROM S.A.,titular al proiectului "Rerutare conducta de gaze compresoare Moinesti-Depozit Albotesti (tronsonul 2 si tronsonul 3)" propus a se realiza in intravilanul si extravilanul orasului Moinesti, judetul Bacau, anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz, nr 23, Cod 600266 in zilele de luni pana joi, intre orele 8 - 16 si vineri intre orele 8 - 14, precum si la urmatoarea adresa de internet:www.apmbc.anpm.ro. Publicul interest poate inainta comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

Anunt de intentie privind elaborarea planului urbanistic de detaliu P.U.D.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt de intentie privind elaborarea planului urbanistic de detaliu P.U.D. pentru construire "Imobil locuinte colective cu RHpropus=P+ 4E+ 5E retras", str. Matei Basarab, nr. 64B, Sector 3, Bucuresti. ES IMOB SCHINDEL S.R.L. aduce la cunostinta publicului interesat initierea Planului Urbanistic de Detaliu " Imobil locuinte colective cu RH propus= P+ 4E+5Eretras", str. Matei Basarab, nr. 64B, Sector 3, Bucuresti. Documentatia tehnica poate fi consultata la adresa: Primaria Sector 3, din str. Calea Dudesti nr. 191, -Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, telefon: 0213180323 sau pe site-ul Primariei http://www.primarie3.ro. Publicul este invitat sa transmita observatii si propuneri privind intentia de elaborare a P.U.D. Termenul de formulare al propunerilor, sugestiilor si opiniilor cu valoare de recomandare cu privire la P.U.D.-urile puse in dezbatere este de 15 zile de la data primei publicari online.

Anun Public- ANPM. ALEXIM GLOBAL SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
ALEXIM GLOBAL SRL CUI 15619847, cu sediul in Bucuresti, str. Theodor Pallady nr. 46D, sector 3, titular al activitatii 4677- Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1, intre orele 09:00- 12:00 de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind: decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt public privind: decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", anunta:publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre:APM.Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", propus a fi amplasat in:extravilanul orasului Videle, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun.Alexandria, str. Dunarii, nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele:8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM.Teleorman.

Anunt public privind: decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt public privind: decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", anunta:publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre:APM.Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", propus a fi amplasat in:extravilanul orasului Videle, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun.Alexandria, str. Dunarii, nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele:8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM.Teleorman.

Anunt public privind: decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Jun 2021
Anunt public privind: decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", anunta:publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre:APM.Teleorman, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei 4311- Videle Vest", propus a fi amplasat in:extravilanul orasului Videle, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman, din mun.Alexandria, str. Dunarii, nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele:8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtr.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM.Teleorman.

Anunt public procedura de autorizare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Jun 2021
STRATEGIC ADVISORS SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE STATIE MIXTA DE DISTRIBUTIE CARBURANTI SI REALIZARE ACCES LA DRUMUL NATIONAL (DN7)", propus a fi amplasat in jud.Ilfov, oras Buftea, sos. Bucuresti- Pitesti (DN7), km.16, Tarla-105, Parcela- 420. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti, sect.6 si la adresa solicitantului STRATEGIC ADVISORS SRL, Mun.Bucuresti, str.Washington nr. 40-42, sect.1, inzilele de Luni-Vineri, intre orele 8.00- 14.30 Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Ilfov.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Modalitati de PLATA ANUNT U.E Anunturi Online Obiecte Promotionale Politica Confidentialitate Contact
Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie